Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Paul Griffiths 351 posts 991 karma points
    Jan 25, 2018 @ 09:33
    Paul Griffiths
    0

    Error when refreshing RankOne

    Hi,

    I have installed RankOne successfully onto 7.7.2 assembly: 1.0.6484.21641. The version of Rank one is

      <package id="RankOne" version="0.3.8" targetFramework="net452" />
    

    In general It seems to be working ok except for when i select the refresh button (as shown below)

    enter image description here

    The following error is presented

    enter image description here

    Also, unsure if its related but in the RankOne SEO tab on content i see the following where it is saying no information is available? If its not related why do i not get any data for these pages? They are all published.

    enter image description here

    I see this in the chrome console window

    enter image description here

    Further investigating suggests its related to this bug? https://github.com/markwemekamp/RankOne-Umbraco-SEO-Tool/issues/22

    If i refresh the page the dashboard with results returns. I can confirm that i am using HTML Agility Pack 1.4.9.5

    Thanks

    Paul

  • Paul Griffiths 351 posts 991 karma points
    Jan 29, 2018 @ 11:16
    Paul Griffiths
    0

    Hi all,

    I'm still struggling with this if anyone can help ?

    Many thanks

    Paul

  • Thomsen 85 posts 283 karma points
    Feb 15, 2018 @ 09:16
    Thomsen
    0

    Hi

    I can confirm I am also getting the same error.

    Best regards.

  • lori ryan 129 posts 426 karma points
    Aug 09, 2018 @ 12:52
    lori ryan
    0

    Did anybody get this solved? Getting this error

  • Paul Griffiths 351 posts 991 karma points
    Aug 12, 2018 @ 12:50
    Paul Griffiths
    1

    Hey,

    I can confirm that i never got around the error. Im not entirely sure but i think i used an older version.

    Thanks

  • Arul Pushpam Murugan 6 posts 76 karma points
    Jun 01, 2020 @ 06:11
    Arul Pushpam Murugan
    0

    i am also facing the error.anyone resolved it? kindly help me.i am using the latest version(0.3.8)

    RenderTemplate Throws an Exception

  • Arul Pushpam Murugan 6 posts 76 karma points
    18 days ago
    Arul Pushpam Murugan
    0

    i have resolved it.i did a wrong configuration in my site that i have configured cultures and host name .so that api thorws error.after removing all host name from my site.this rank one working fine

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft