Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Andy Westley 16 posts 86 karma points
    Aug 31, 2016 @ 11:20
    Andy Westley
    0

    Working in 7.5?

    Hi there,

    Used Tag Manager successfully in 7.4, but it doesn't seem to be working since upgrading to 7.5. Anybody else have any luck? Any obvious reason why it might fail?

    Cheers Andy

  • Andy Westley 16 posts 86 karma points
    Aug 31, 2016 @ 11:22
    Andy Westley
    0

    Sorry, thought I should add a screengrab...

    This is what I see in the dashboard.

  • Nigel Wilson 944 posts 2076 karma points
    Aug 31, 2016 @ 16:41
    Nigel Wilson
    0

    Hi Andy

    Have you had a look in the log files to see if there are any errors reported ?

    Can you confirm if there is a directory called TagManager under App_Plugins ? I ask as this may indicate an issue with the installation of the package.

    If nothing from the above 2 ideas, then I can spin up a blank site and install the package to try and track down the cause

    Cheers, Nigel

  • Andy Westley 16 posts 86 karma points
    Sep 02, 2016 @ 08:03
    Andy Westley
    0

    Hi there,

    Thanks for the reply - sorry, I've only just got a chance to get back to you.

    Yes, there is a TagManager folder under App_Plugins, and the following was in the error log:

    2016-09-01 14:19:14,319 [P8148/D2/T330] WARN  Umbraco.Core.Services.ApplicationTreeService - The tree definition: <add initialize="true" sortOrder="0" alias="TagManagerTree" application="TagManager" title="Tag Manager" iconClosed="icon-doc" iconOpen="icon-folder-open" type="Yoyocms.Umbraco7.TagManager.TagManagerTreeController, Yoyocms.Umbraco7.TagManager" /> could not be resolved to a .Net object type
    

    The former seems like a good thing. The latter, not so. Any thoughts? Have I lost a reference somewhere?

  • sandeep 12 posts 112 karma points
    Sep 01, 2016 @ 03:27
    sandeep
    0

    It's working for me in 7.5.2

    enter image description here

  • Muhammad Nauman Shaukat 9 posts 79 karma points
    Sep 15, 2016 @ 03:04
    Muhammad Nauman Shaukat
    0

    Hi,

    Tried installing it on v 7.4.3, but to no avail.

    enter image description here

  • Nigel Wilson 944 posts 2076 karma points
    Sep 15, 2016 @ 09:19
    Nigel Wilson
    0

    Hi Andy

    How did you upgrade the site ? Nuget ? If so did you overwrite config files ? There should be backup configs in the App_Data directory for you to do a file compare against.

    Otherwise, time allowing I will have to spin up a site and see what happens - haven't managed to find enough time in my day to do that yet.

    Cheers, Nigel

  • Nigel Wilson 944 posts 2076 karma points
    Sep 15, 2016 @ 09:19
    Nigel Wilson
    0

    Hi Muhammad

    Have you tried restarting your site to ensure all cached config files are refreshed, etc ?

    Cheers ,Nigel

  • Muhammad Nauman Shaukat 9 posts 79 karma points
    Sep 15, 2016 @ 22:55
    Muhammad Nauman Shaukat
    0

    Hi Nigel,

    Yes I did everything logged out and logged back in with no effect, so tried refreshing with config change with no results as well, so eventually had to uninstall.

  • Eric Schrepel 161 posts 226 karma points
    Nov 29, 2016 @ 18:18
    Eric Schrepel
    0

    I'm getting these two errors after installing TM 3.2 into Umbraco 7.5.3 (and no TM icon showing up):

    2016-11-29 10:01:25,180 [P7924/D2/T46] ERROR Umbraco.Core.UmbracoApplicationBase - An unhandled exception occurred
    System.Web.HttpParseException (0x80004005): Could not load type 'Yoyocms.Umbraco7.TagManager.UserControls.TagManager.install'. ---> System.Web.HttpParseException (0x80004005): Could not load type 'Yoyocms.Umbraco7.TagManager.UserControls.TagManager.install'. ---> System.Web.HttpException (0x80004005): Could not load type 'Yoyocms.Umbraco7.TagManager.UserControls.TagManager.install'.
    
    2016-11-29 10:07:20,029 [P7924/D9/T23] WARN  Umbraco.Core.Services.ApplicationTreeService - The tree definition: <add initialize="true" sortOrder="0" alias="TagManagerTree" application="TagManager" title="Tag Manager" iconClosed="icon-doc" iconOpen="icon-folder-open" type="Yoyocms.Umbraco7.TagManager.TagManagerTreeController, Yoyocms.Umbraco7.TagManager" /> could not be resolved to a .Net object type
    
  • Nigel Wilson 944 posts 2076 karma points
    Jan 26, 2017 @ 00:18
    Nigel Wilson
    0

    Hi there

    Just a quick note to let you know I have just released an updated package (built on 7.5.7)

    New functionality includes updating of nodes / media.

    Be great to get feedback on any issues encountered / enhancement suggestions.

    Cheers Nigel

  • Jay 410 posts 636 karma points
    Mar 13, 2017 @ 11:10
    Jay
    0

    Hi Nigel,

    Can the new tag manager version 4.0 be used on Umbraco version 7.5.4?

    Thanks

  • Nigel Wilson 944 posts 2076 karma points
    Mar 13, 2017 @ 16:35
    Nigel Wilson
    0

    Hi JLon

    To be honest I am not sure.

    Feel free to spin up a test site and give it a go - I might get time today to also have a play.

    Cheers

    Nigel

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft