Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Ole Martin Bakke 109 posts 621 karma points
    Feb 15, 2018 @ 08:41
    Ole Martin Bakke
    0

    No providers available in Umbraco 7.8.1

    Hi, just installed the Terratype 1.0.16 package from the package repository in Umbraco 7.8.1. When I tried to create a datatype I got the message "No providers available...". I restarted the website, uninstalled and reinstalled, downloaded and installed as local, checked with your script from a previous post that the provider dll's were loaded (and they were), but no luck. I then uninstalled the package, downloaded and manually installed the 1.0.15 version, and that worked immediately. I will be using the 1.0.15 package for now, but just wanted to give you a head up about my issue.

    Thanks for a great package.

    -Ole Martin

  • marcelh 171 posts 471 karma points
    Mar 09, 2018 @ 11:15
    marcelh
    0

    Yup, same here. However, compiling the solution and hitting F5 in the backend several times seems to have fixed it...

  • Jonathan Richards 288 posts 1734 karma points MVP
    May 01, 2018 @ 09:58
    Jonathan Richards
    100

    Have released version 1.0.18 that should fix this issue

  • Sam 75 posts 391 karma points
    Jun 04, 2018 @ 17:38
    Sam
    0

    Jonathan,

    FYI, I just tried version 1.0.18 from the package repository, and the issue is still there. I have installed 1.0.15 for now.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft