Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Steven 2 posts 72 karma points
    Mar 02, 2018 @ 16:30
    Steven
    0

    Unable to Tinify images

    Hi folks,

    Got a strange problem, I'm using v1.4.1, on Umbraco version 7.3.4 assembly: 1.0.5820.25371.

    The install went ok as a local package, the API key is present in the database, the TinifierState table is empty, but when I attempt to tinify an image, it says

    Tinifying finished: 0/1 images were optimized. Enjoy the package? Click the message and rate us!

    With the following error message in the console

    Error: document.getElementById(...) is null
    $scope.getData/<@https://{removed}.azurewebsites.net/App_Plugins/Tinifier/Controllers/TinifierDisplayStatistic.controller.js?cdv=2059987106:108:17
    [email protected]://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:79:432
    [email protected]://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:79:432
    [email protected]://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:79:432
    [email protected]://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:79:432
    then/<@https://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:80:485
    [email protected]://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:92:268
    [email protected]://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:90:140
    [email protected]://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:92:429
    [email protected]://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:101:78
    [email protected]://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:104:449
    dd/</[email protected]://{removed}.azurewebsites.net/umbraco/lib/angular/1.1.5/angular.min.js?cdv=2059987106:106:90
    

    Any ideas?

  • SSA Backend 108 posts 640 karma points
    Mar 05, 2018 @ 09:03
    SSA Backend
    0

    Hi, Steven. Strange thing. Thanks for your post. We will check it as far as possible.

  • Steven 2 posts 72 karma points
    Mar 05, 2018 @ 09:17
    Steven
    0

    Cheers, I'm a little apprehensive to upgrade the Umbraco framework yet, as I have several environments that will need upgrading. Let me know if you need any more detail

  • SSA Backend 108 posts 640 karma points
    Mar 15, 2018 @ 09:02
    SSA Backend
    0

    Hi Steven, I tested package on version 7.3.4 and everything works fine on my side. Did you choose tinifier settings (optimization on upload, save metadata and other) or they are a default? Did you update your tinifier package from previous versions, or its your first installation?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft