Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Ole Andreas M. Olsen 23 posts 119 karma points
    Jan 13, 2015 @ 20:45
    Ole Andreas M. Olsen
    0

    Missing files

    Hi. I really like this forum, thank you for providing it :-)

    However, it seems that some files are missing? 

    All theese files are in the package.manifest, but not in the zip archive.

    javascript: [
       '~/App_Plugins/Dialogue/backoffice/dialoguetree/controllers/view.controller.js',
    '~/App_Plugins/Dialogue/backoffice/dialoguetree/controllers/edit.controller.js',
    '~/App_Plugins/Dialogue/backoffice/dialoguetree/controllers/overview.controller.js',
    '~/App_Plugins/Dialogue/backoffice/dialoguetree/controllers/bannedemail.controller.js',
    '~/App_Plugins/Dialogue/backoffice/dialoguetree/controllers/bannedword.controller.js',
    '~/App_Plugins/Dialogue/backoffice/dialoguetree/resources/bannedemail.resource.js',
    '~/App_Plugins/Dialogue/backoffice/propertyeditors/themepicker.controller.js',
    '~/App_Plugins/Dialogue/backoffice/propertyeditors/permissions.controller.js'
    ]

     

    Or am I missing something? It has happened before :-D

  • Lewis 27 posts 90 karma points
    Jan 23, 2015 @ 16:03
    Lewis
    0

    Interested in this aswell as the source from git is also missing the aforementioned files.

  • Juan David Gutierrez 2 posts 71 karma points
    Aug 19, 2015 @ 04:30
    Juan David Gutierrez
    0

    Anyone has these files? my Dialogue forum is uncomplete too.

  • Dan 41 posts 70 karma points
    Dec 08, 2015 @ 13:20
    Dan
    0

    I'm getting this too but it doesn't seem to stop the forum working so I just deleted those from the manifest.

    Leave themepicker and permissions controller though.

    javascript: [
        '~/App_Plugins/Dialogue/backoffice/propertyeditors/themepicker.controller.js',
        '~/App_Plugins/Dialogue/backoffice/propertyeditors/permissions.controller.js'
    ]
    
  • Craig100 971 posts 2082 karma points c-trib
    Jan 29, 2016 @ 22:37
    Craig100
    0

    What do you do to be able to post topics? I just get http://localhost:54574/forum-one/page/create/?cat=1085 with a big 404

    Has anyone got this working?

    Cheers,

    Craig

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft