Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Martin 278 posts 660 karma points
    Feb 08, 2012 @ 13:10
    Martin
    0

    Can't get it to Work

     

    Hi, I can't get the Autofolder to work. I just want to use the predefined foldser to start with.

    My steps so far are...

    1. Install Autofolders 2.0.3 Package

    2. Create Document Type with Template called "Standard"

    3.  Set "Home" document type to allow "Standard" as child nodetype

    4.  Set "Standard" document type to allow "Textpage" as child nodetype

    5. Create new page under "Home" with "Standard" document type. From which i get a runtime error

    Saying 

     

    Hi, I can't get the Autofolder to work. I just want to use the predefined foldser to start with.

    My steps so far are...

    1. Install Autofolders 2.0.3 Package

    2. Create Document Type with Template called "Standard"

    3.  Set "Home" document type to allow "Standard" as child nodetype

    4.  Set "Standard" document type to allow "Textpage" as child nodetype

    5. Create new page under "Home" with "Standard" document type. From which i get a runtime error


    Server Error in '/' Application.
    No Document exists with Version '00000000-0000-0000-0000-000000000000'
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. 
    Exception Details: System.ArgumentException: No Document exists with Version '00000000-0000-0000-0000-000000000000'
    Source Error: 
    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace: 
    [ArgumentException: No Document exists with Version '00000000-0000-0000-0000-000000000000']
       umbraco.cms.businesslogic.web.Document.setupNode() +489
       umbraco.cms.businesslogic.CMSNode.Move(CMSNode parent) +737
       AutoFolders.ApplicationBase.Document_New(Document sender, Object e) +245
       umbraco.cms.businesslogic.web.Document.OnNew(NewEventArgs e) +27
       umbraco.cms.businesslogic.web.Document.MakeNew(String Name, DocumentType dct, User u, Int32 ParentId) +865
       umbraco.contentTasks.Save() +95
       umbraco.presentation.create.dialogHandler_temp.Create(String NodeType, Int32 TypeId, Int32 NodeId, String Text) +385
       umbraco.cms.presentation.create.controls.content.doCreation() +160
       umbraco.cms.presentation.create.controls.content.sbmt_Click(Object sender, EventArgs e) +5
       System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +118
       System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +112
       System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +10
       System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +13
       System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +36
       System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +5563
    



    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.272

     

     

    Any help would be grateful in getting the autofolders package to work

    Martin

     

     

    Any help would be grateful in getting the autofolders package to work

    Martin

     

  • Martin 278 posts 660 karma points
    Feb 08, 2012 @ 13:27
    Martin
    0

    Sorry, i problems copying the error format & then not being able to delete or edit my post.

     

  • Martin 278 posts 660 karma points
    Feb 08, 2012 @ 17:12
    Martin
    0

    Ive managed to get it to work.

  • Jan Skovgaard 11247 posts 23464 karma points MVP 7x admin c-trib
    Feb 22, 2012 @ 16:00
    Jan Skovgaard
    0

    Hi Martin

    What steps did you take in order to get it to work?

    I have just installed the package and I'm getting the same error as you are having above.

    Looking forward to hear from you - thanks in advance :)

    /Jan

  • Martin 278 posts 660 karma points
    Feb 22, 2012 @ 16:12
    Martin
    0

    Hi Jan, 

    I cant remember off the top of my head how i got this error.
    I was trying to get the Autofolders package to work as an archive for my news items. 
    I do remember that I forgot to add a "DateFolder" document type for it to work.

    I'll have a think what I did to fix it, It may well have been a reinstall.

  • Jan Skovgaard 11247 posts 23464 karma points MVP 7x admin c-trib
    Feb 22, 2012 @ 16:14
    Jan Skovgaard
    0

    Hi Martin

    Ok, I will try doing a reinstall and see if that helps - but if anything comes to mind please don't hesitate to share it :)

    /Jan

  • Jan Skovgaard 11247 posts 23464 karma points MVP 7x admin c-trib
    Feb 22, 2012 @ 18:20
    Jan Skovgaard
    1

    It appears to be an issue that happens if you forget to create the folder document type before you try to create nodes that should be added to it.

    So remember to create the document type before creating content nodes that should be saved in autofolders :)

    /Jan

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft