Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Robin Nicholl 137 posts 277 karma points
    Jan 14, 2013 @ 17:53
    Robin Nicholl
    0

    Should robots.txt editor work with Umbraco 4.11.3?

    Installed robots.txt editor, as I usually do, but it's not showing up anywhere: I'm using a fresh install of Umbraco v4.11.3

  • Jan Skovgaard 11280 posts 23678 karma points MVP 10x admin c-trib
    Jan 14, 2013 @ 20:17
    Jan Skovgaard
    0

    Hi Robin

    Someone have reported that the package should be compatible with 4.11 - So I don't suspect it should not work with 4.11.3.

    Have you tried recycling the app pool after the installation or touching the web.config? If that does not work do you then get any errors when having a look in the browser console?

    /Jan

  • Lee Kelleher 4020 posts 15796 karma points MVP 13x admin c-trib
    Jan 15, 2013 @ 10:37
    Lee Kelleher
    100

    Hi Robin,

    Thanks for reporting this. I've just downloaded v4.11.3.1, done a fresh install, (with the Simple starter kit), then installed Robots.txt Editor ... which is working as expected.

    The Robots.txt tree/icon appears at the bottom of the Developer tree; editing appears to be working as expected also.

    Wondering if it could be a file-permissions issue with the `/config/trees.config`?

    Cheers, Lee.

  • Robin Nicholl 137 posts 277 karma points
    Jan 15, 2013 @ 11:28
    Robin Nicholl
    0

    Whoops, sorry... my fault: I'd done a manual install of Umbraco 4.11.3 (because I don't like the way WPI installer now creates a database like 'umbraco123'), but forgot to change the permissions! All working as expected now!

    Thanks, Lee, for prompting me towards permissions.

    Robin

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft