Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Bobi 345 posts 949 karma points
    Apr 27, 2017 @ 21:06
    Bobi
    0

    robots.txt disappears in back office

    Hi, I've installed this package via the packages in the back office in umbraco. I'm running 7.5.13. I noticed that out of no where the robots.txt file disappears in the back office (the robot logo file). I uninstalled things, then installed via nuget hoping this would fix things...no luck, same issue - it disappears. Not sure how to get it back.

  • Lee Kelleher 4020 posts 15796 karma points MVP 13x admin c-trib
    Apr 28, 2017 @ 09:07
    Lee Kelleher
    1

    Hi Bobi,

    I haven't experienced that scenario myself. It does seem strange that the Robots.txt Editor node disappears from the tree.

    Can you confirm if the Robots.txt Editor is referenced in the /config/trees.config file ... and if the /bin/Our.Umbraco.RobotsTxtEditor.dll exists?

    Thanks,
    - Lee

  • Bobi 345 posts 949 karma points
    Jun 09, 2017 @ 17:49
    Bobi
    0

    Hi, thanks for the reply. I missed this somehow. I'll take a look.

    If those don't exist, what's the simplest way to add them back (perhaps without uninstalling)?

  • Bobi 345 posts 949 karma points
    Jun 10, 2017 @ 20:13
    Bobi
    0

    Hi Lee,

    The Our.Umbraco.Tree.RobotsTxt.dll exists under /bin.

    The Robots.txt Editor is not referenced in trees.config. What exactly should I add?

    Thanks :)

  • Lee Kelleher 4020 posts 15796 karma points MVP 13x admin c-trib
    Jun 10, 2017 @ 20:50
    Lee Kelleher
    0

    Hi Bobi,

    I'm not sure why it's not appearing in the trees.config file.

    For what to add, see my reply on another thread, it has an example code snippet.

    Cheers,
    - Lee

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft