Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Stefan Kip 1578 posts 4013 karma points c-trib
    Feb 08, 2011 @ 13:06
    Stefan Kip
    0

    Does it work?

    Has anyone tried this package already?

    If so, does it work?

  • Patrick McAndrew 48 posts 163 karma points
    Feb 08, 2011 @ 13:43
    Patrick McAndrew
    2

    As far as I know its working - I've been doing a fair bit of back end syncing between several umbraco instances using it. I am curious as to how other people are getting along with it...

  • admiss 20 posts 100 karma points
    Feb 22, 2016 @ 22:21
    admiss
    0

    Hi,

    ...struggling with an issue for a few weeks. Forms can't be saved on the live site. (UmbracoForms.Package.4.0.0-Build.106 ) Remote is OK. Is this stuff useful for investigating the reason of this annoying issue? Does it work with 7.2? Many thanks.

  • Phill 115 posts 286 karma points
    Feb 22, 2016 @ 23:21
    Phill
    0

    Hi Admiss,

    If I'm not mistaken, forms data doesn't get saved to the DB but rather to folder under App_Data. Maybe you don't have correct permissions setup under that folder? I can't remember if it's the actual forms themselves or the submitted data, but I know one or the other (or both) is stored in xml in that folder.

    Can't help with this extension in particular, but maybe that will help troubleshooting.

    Phill

  • admiss 20 posts 100 karma points
    Feb 22, 2016 @ 23:57
    admiss
    0

    Thanks Phill

  • admiss 20 posts 100 karma points
    Feb 23, 2016 @ 00:07
    admiss
    0

    However...are U talking about the FE or BE? I'm facing this error in the admin.....New Form can't be saved

  • Phill 115 posts 286 karma points
    Feb 23, 2016 @ 00:12
    Phill
    0

    This would be in the backend. I just looked at last site I worked on where I used forms and all the form data is stored under: \App_Plugins\UmbracoForms\Data\

    Data is stored as .json files

    So check to make sure your site isn't having issues writing to the App_Plugins folder. If you installed the extension on your local/dev machine and then deployed by copying the entire site, you may not have the correct permissions set on that folder.

    Hope that helps. Phill

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft