Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Kristoffer Munch 6 posts 26 karma points
    Sep 17, 2014 @ 15:16
    Kristoffer Munch
    0

    Directory

    Is it possible to save the Umport xml-files to another location than AppData? I use VS Web Deploy and skip the AppData folder because of the CE database file, so I have to copy the xml-files seperatly afterwards. It could be a setting in the umport.config.

  • Kenn Jacobsen 133 posts 791 karma points MVP c-trib
    Sep 18, 2014 @ 13:44
    Kenn Jacobsen
    0

    Sure, that could be done easily.

    Out of curiosity, couldn't you just include the Umport XML files in your VS project, or does Web Deploy skip the files regardless?

    -Kenn

  • Kristoffer Munch 6 posts 26 karma points
    Sep 18, 2014 @ 15:30
    Kristoffer Munch
    0

    Thanks that would be great! Web Deploy has a setting to exclude files from the App_Data folder that I need to use so the CE database is not deployed from my development enviroment. Web Deploy deploys the files from the file system and not whats is included in the VS project.

    Another small issue is that it seems that the umport does not export the [hasListView] setting on a document type. I is not set when I import the settings in another site.

  • Kenn Jacobsen 133 posts 791 karma points MVP c-trib
    Sep 18, 2014 @ 20:42
    Kenn Jacobsen
    0

    OK, I added an option in the Umport.config so you can specify a different data directory for the XML files. Try version 1.710.1.5 (1.600.1.3 if you're running V6).

    I'll take a look at the listview issue as soon as I can find time.

    -Kenn

  • Kristoffer Munch 6 posts 26 karma points
    Sep 19, 2014 @ 13:13
    Kristoffer Munch
    0

    It works - thank you for a great tool and a quick new release!

  • Kenn Jacobsen 133 posts 791 karma points MVP c-trib
    Sep 19, 2014 @ 13:19
    Kenn Jacobsen
    0

    You're welcome, and I'm glad you like it. I'll post a new version with support for "Enable list view" sometime in the weekend, if everything goes as planned :)

  • Kenn Jacobsen 133 posts 791 karma points MVP c-trib
    Sep 21, 2014 @ 13:56
    Kenn Jacobsen
    0

    "Enable list view" is now supported from version 1.710.1.6 - thank you for reporting the issue.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft