Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Zay Lau 3 posts 73 karma points
    May 21, 2019 @ 14:45
    Zay Lau
    0

    Request error: The URL returned a 404 (not found): App_plugins/usync8/settings/default.html

    Hi.

    I am using Umbraco 8.0.2 and trying uSync 8.0 to sync between dev/uat environment, however I got the below error when I click on uSync option in the setting menu on my uat machine.

    uSync works perfectly on my dev machine (http://localhost:44444/umbraco) but not on my uat machine (http://example.com/project_a/umbraco).

    Moreover I have tried to modify the ~/AppPlugins/uSync8/backoffice/uSync8/uSyncDashboardController.js on my uat machine (and reload the app pool), but seems like the setting are not being used. (one of the changed line: 'view': 'Appplugins/usync8/settings/default.html',), I have even deleted the mentioned js file but issue remains.

    The only different I could tell is my uat site is running on alias 'http://example.com/project_a/' and I am not sure if it is the case.

    Any help would be thankful

  • Zay Lau 3 posts 73 karma points
    May 23, 2019 @ 11:36
    Zay Lau
    0

    Further testing:

    • removed every lines within uSyncDashboardController.js + recycle app pool and nothing is changed
    • removed the entire uSyncDashboardController.js file + recycle app pool and nothing is changed

    I guess this is a bug that uSync may not serve IIS alias welly, it cannot serve "~/app_plugins/uSync8/backoffice/uSync8/uSyncDashboardController.js" correctly when the project is not under the root path of the url, thus it choose to use the default setting.

  • Zay Lau 3 posts 73 karma points
    May 23, 2019 @ 13:11
    Zay Lau
    0

    Finally pointing the domain (http://example.com) to the root folder resolved the issue, so I guess it indeed a bug

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft