Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • AvihayBit 140 posts 271 karma points
    Jul 01, 2016 @ 12:22
    AvihayBit
    0

    YSOD when installing uSync.ContentEdition.3.1.2.740 on a fresh umbraco 7.4.3 installation

    YSOD when installing uSync.ContentEdition.3.1.2.740 on a fresh umbraco 7.4.3 installation:

    Could not load all types from "Jumoo.uSync.Content, Version=3.1.2.740, Culture=neutral, PublicKeyToken=null" due to LoaderExceptions, skipping: . System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'Jumoo.uSync.BackOffice, Version=3.1.4.740, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

    Any Idead?

  • Kevin Jump 1673 posts 10586 karma points MVP 3x c-trib
    Jul 01, 2016 @ 15:15
    Kevin Jump
    0

    Hi

    just a quick check did you have usync installed first ? (content edition now requires usync to be there).

    Kevin

  • AvihayBit 140 posts 271 karma points
    Jul 02, 2016 @ 19:10
    AvihayBit
    0

    woops, nope.

    Now I see you did mention it... Sorry. There is no way checking it during the installation? its actually destroys the umbraco installation and there is no way back :\

    Even the core isn't enough - I had to install the backoffice package. But even then - I dont see any usyncContent tab anywhere?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft