Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Jan Brinker 77 posts 103 karma points
    Sep 19, 2013 @ 22:45
    Jan Brinker
    0

    Don't render a link when there is no "main image" set on the landing page

    Would be great, if the system checked if a media node has actually been picked. If not, there is no sense in making an "empty" link called "main image"..

  • Anthony Dang 1404 posts 2558 karma points MVP c-trib
    Sep 26, 2013 @ 12:18
    Anthony Dang
    0

    Empty link?

    What do you mean?

     

  • Jan Brinker 77 posts 103 karma points
    Sep 26, 2013 @ 13:08
    Jan Brinker
    0

    On the landing page the recent blog posts are listed, right?

    This is what I get for my test posts:

     

    Test 2

    Thursday September 19, 2013

    Main Image Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.......

     

    It would be great if that "main image" would just not be there when there is none.

  • Anthony Dang 1404 posts 2558 karma points MVP c-trib
    Sep 26, 2013 @ 13:31
    Anthony Dang
    0

    Ah cool. That makes sense.

    Thanks for the feedback. 

  • Anthony Dang 1404 posts 2558 karma points MVP c-trib
    Sep 26, 2013 @ 13:36
    Anthony Dang
    0

    Looking through the code and i already have a check:

     if (string.IsNullOrWhiteSpace(imageId) && string.IsNullOrWhiteSpace(defaultImage))
        {
            // no property or default so do nothing
            return;
        }

     

    What version of ublogsy are you on?

    Is it mvc or webforms?

     

     

  • Jan Brinker 77 posts 103 karma points
    Sep 26, 2013 @ 13:50
    Jan Brinker
    0

    MVC :)

  • Anthony Dang 1404 posts 2558 karma points MVP c-trib
    Sep 30, 2013 @ 17:01
    Anthony Dang
    0

    what is the markup that is being generated?

     

  • Dan 6 posts 27 karma points
    Jan 06, 2014 @ 17:40
    Dan
    0

    I came across a similar issue, the problem was with the cat images not loading, either way, default images can be avoided by simply not specifying a link to them in both uBlogsyLandingShowPost and uBlogsyPostShowPost

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft