Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Stefan Kip 1613 posts 4130 karma points c-trib
    Oct 25, 2010 @ 15:30
    Stefan Kip
    0

    Media folders won't load - 4.0.4.2

    When connecting to an umbraco 4.0.4.2 installation, we're not able to see any files beneath the root 'Media folder'. The request itself succeeds (Fiddler), but the response only contains the root Media folder.

  • Matt Brailsford 3971 posts 21261 karma points MVP 9x c-trib
    Oct 25, 2010 @ 15:38
    Matt Brailsford
    0

    Hey Stefan

    And the user you are signed in as definatley has permissions to the Media section? (Thre tree is restricted based upon your users permissions)

    Many thanks

    Matt

  • Matt Brailsford 3971 posts 21261 karma points MVP 9x c-trib
    Oct 25, 2010 @ 15:41
    Matt Brailsford
    0

    Also, are you using the standard "Folder" media type for your folder structure?

    Matt

  • Stefan Kip 1613 posts 4130 karma points c-trib
    Oct 25, 2010 @ 15:43
    Stefan Kip
    0

    Yes, the user has permission (Administrator) and it's the default folder type (although the name is "Map", the alias is still "folder").

  • Matt Brailsford 3971 posts 21261 karma points MVP 9x c-trib
    Oct 25, 2010 @ 15:49
    Matt Brailsford
    0

    "folder" or "Folder"? (it should be the later)

    Matt

  • Stefan Kip 1613 posts 4130 karma points c-trib
    Oct 25, 2010 @ 16:47
    Stefan Kip
    0

    We'll try using Folder in a few :-) Thanks

  • Stefan Kip 1613 posts 4130 karma points c-trib
    Oct 25, 2010 @ 16:53
    Stefan Kip
    0

    Thanks, it worked!

    You rock mate! :D

  • Matt Brailsford 3971 posts 21261 karma points MVP 9x c-trib
    Oct 25, 2010 @ 16:57
    Matt Brailsford
    0

    Woot! Do you know if "folder" is the default alias in 4.0.x? or did a member of your team change it? "Folder" should be the default in 4.5.x so if it's "folder" in 4.0.x I'll make it case insensitive so that it should work in both. But if you guys changed it, I'll leave it =)

    Cheers, and glad I could help.

    Matt

  • Stefan Kip 1613 posts 4130 karma points c-trib
    Oct 25, 2010 @ 16:58
    Stefan Kip
    0

    Nope, by default it seems to be 'Folder' indeed, someone changed it (3rd party who did some work for us)

  • Matt Brailsford 3971 posts 21261 karma points MVP 9x c-trib
    Oct 25, 2010 @ 17:24
    Matt Brailsford
    0

    I belive you ;)

    Matt

  • Gionata Aladino Canova 21 posts 42 karma points
    Nov 13, 2010 @ 11:33
    Gionata Aladino Canova
    0

    My problem is the same! I named my media folder as "MediaFolder". Desktop Media Picker cannot load folders and cannot uploda files (but any error was retourned).

    Is a good idea to parametrize folder name or catch this error?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft