Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Tom Herrijgers 5 posts 25 karma points
    Jun 24, 2012 @ 10:57
    Tom Herrijgers
    0

    2 packages/nodes of imageGen

    Hi,

    I have updated ImageGen 2.5.2 to the latest version. But now i have 2 ImageGen nodes in the Installed Packages

    Is this normal, en how can i see the website is using the last version? 

    Thanks Tom

  • Douglas Robar 3570 posts 4670 karma points MVP 6x admin c-trib
    Jun 24, 2012 @ 12:49
    Douglas Robar
    0

    That's no problem, though it does look odd it is reporting the history of your package installs.

    You can verify what verison is actually running by browsing to http://localhost/imagegen.ashx?version (replacing the 'localhost' with whatever domain and/or port number your site is actually running on).

    cheers,
    doug. 

  • Jeroen Breuer 4861 posts 12132 karma points MVP 3x admin c-trib
    Jun 24, 2012 @ 22:04
    Jeroen Breuer
    0

    In Umbraco you can't update a package. You can only install a newer version which will overwrite the old files, but Umbraco will still think you have the package installed 2 times. Don't try to remove the old package, because it will remove the files of the newer package if they have the same name and are on the same location (which usually is the case). Another thing which could be improved in the future.

    Jeroen

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft