Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Daniel Horn 319 posts 344 karma points
    May 11, 2011 @ 19:25
    Daniel Horn
    0

    Strange error when using macro in RTE

    I get this error on one of our sites:

    The video works some time after being inserted and then the site crashes when trying to access the site where the video is put - then the above error comes.

    Any ideas about what this is?

  • Anders Burla Johansen 2560 posts 8256 karma points
    May 12, 2011 @ 09:05
    Anders Burla Johansen
    0

    Hi Daniel

    I have released a new version that will log the error in the umbraco log instead of throwing an error message. It will log the JSON response so we can check what the JSON response is when it fails. So please check your log the next couple of days and send me any input you get about the error.

    /Anders

  • Glenn Franquet 15 posts 46 karma points
    May 24, 2011 @ 11:11
    Glenn Franquet
    0

    The other packaged oEmbed have the same issue for youtube video's. 

    I think that there are to much request from http://oohembed.com/ to youtube and that it blocks some of the request.  In that case html is returned instead of the correct json code.  In the html there is the message "Sorry for the interruption. We have been receiving a large volume of requests from your network. To continue with your YouTube experience, please enter the verification code below."

    I need to check if I can install this packaged instead of oEmbed. 
    The client get annoyed by the errors and with your packaged the page is at least still accessible.

  • Anders Burla Johansen 2560 posts 8256 karma points
    May 24, 2011 @ 12:39
    Anders Burla Johansen
    0

    Hi Glenn

    Thanks for info! If you could send the exact html it returns to my mail abj [(at)] teasolutions.dk. I will then look into it.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft