Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Bogdan 250 posts 427 karma points
    Jun 30, 2010 @ 10:30
    Bogdan
    0

    Cannot publish nodes

    Hi,

    I'm having an issue with this package, I've installed it, but I cannot publish the nodes that belong to the docTypeAlias I've set in unVersion.config. For example if I try to publish a node "nodeName", Link to document reads "This document is published but is not visible because the parent 'nodeName' is unpublished"
    but the bottom right popup says Content published and visible at the website. Before this I added in unVersion.config only <add /> because I don't need any rollback versions and this was happening to all the nodes, except the popup contained an error.  I'm using umbraco 4.0.4.2.

     
  • Matt Brailsford 2808 posts 14332 karma points MVP 7x c-trib
    Jul 02, 2010 @ 09:37
    Matt Brailsford
    0

    Hey,

    Hmm, that is a little weird, though I may have a fix as I was having similar issues whilst upgrading it to work with 4.5. I'll hopefully be getting an updated version out over the weekend, so I'll let you know and you can try it out.

    Matt

  • jonok 259 posts 475 karma points
    Mar 04, 2012 @ 07:40
    jonok
    0

    I'm getting this same problem on umbraco v4.0.2.1 and UnVersion v1.0.0. Has anybody got any ideas for a solution? Because I'm using umbraco v4, does that mean I have to use UnVersion v1? Or are the later versions also compatible with umbraco v4?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft