Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Yuvraj Singh 10 posts 99 karma points
    26 days ago
    Yuvraj Singh
    0

    After restoring local site from dev then getting issue

    After restoring local site from dev then getting issue :-

    enter image description here

    and store id not see at local site see that :-

    enter image description here

    But on dev site store Id is visiable see that :-

    enter image description here

    And stores could not restored from dev site at local site see that :-

    enter image description here

    But on dev site stores visiable see that :- enter image description here

  • Matt Brailsford 3240 posts 17128 karma points MVP 8x c-trib
    26 days ago
    Matt Brailsford
    0

    Hi,

    In the root of your dev site, in the data\revision folder, do you have a file that begins vendr-store as it sounds like maybe the store isn't getting restored and so the rest of the entities are erroring as they expect it to be there.

    Matt

  • Yuvraj Singh 10 posts 99 karma points
    25 days ago
    Yuvraj Singh
    0

    Hi, thanks for replay

    Today I am full restored successfully again at locally from the dev site but again the same issue So please can you tell me that store related entity is not able to restore while the restore is done successfully on local site or store entity is Is there any other way to restore?

  • Matt Brailsford 3240 posts 17128 karma points MVP 8x c-trib
    25 days ago
    Matt Brailsford
    0

    Hi,

    I don't really know right now why the store entity isn't restored. Can you answer my previous question and tell me if there is a vendr-store file in the data\revision folder?

    Matt

  • Yuvraj Singh 10 posts 99 karma points
    25 days ago
    Yuvraj Singh
    0

    No, not have any file in there.

  • Matt Brailsford 3240 posts 17128 karma points MVP 8x c-trib
    25 days ago
    Matt Brailsford
    0

    Ok, well that is weird as that folder should contain a lot of files. Those files are the serialized data that needs to be restored, so if the folder is empty, then nothing will get restored.

    It might be worth speaking to Umbraco Cloud support to make sure the cloud site is working correctly.

    I'd also check your back office / cloud error log to see if there are any other related errors.

    As I say, it sounds like the store entity might not be getting serialized and so it's not available to restore.

    Matt

  • Yuvraj Singh 10 posts 99 karma points
    25 days ago
    Yuvraj Singh
    0

    It contains Others .uda files but not vendr-store related files.

    See :-

    enter image description here

  • Yuvraj Singh 10 posts 99 karma points
    22 days ago
    Yuvraj Singh
    100

    Hi Matt

    The issue has been found, actually I did not install the vendor.deploy package because of this it was happening. Thank you again for your help full replay.

  • Matt Brailsford 3240 posts 17128 karma points MVP 8x c-trib
    22 days ago
    Matt Brailsford
    0

    Ahh, that makes sense.

    Glad you were able to find the solution.

    Matt

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft