Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Mathias valling 13 posts 113 karma points
    1 week ago
    Mathias valling
    0

    Multi Sitesetup Umbraco 8 + Cloud

    High Five you rock

    We are currently working on a cloud project, in which it is required we have multi site with multi domains.

    so after setting up two "frontpage" in the content with culture and hostnames set up for frontpage1.local and frontpage2.local, and adding

    <useDomainPrifixes>true</useDomainPrifixes>
    <addTrailingSlash>false</addTrailingSlash>
    

    into the UmbracoSettings.config. i keep getting this lovely YsoD

    Error code

    has the need for any of the config settings been removed? or is something else missing. When i remove the two settings i end of with a:

    This site can’t be reached

    IIS setup is point on the webFolder and both are added to the hosts.

    and pushing it to the cloud deve environment givs the two same errors as local.

    Really hope someone is able to point me in the right way.

  • Luke Hook 32 posts 135 karma points
    1 week ago
    Luke Hook
    0

    Hi Mathias,

    Are you using Umbraco Cloud here? I've experienced this error in the past when the site folder (or config specifically) hasn't had sufficient 'Write' permissions.

    Check out this post for more information

    If this 'is' in Umbraco could I'm unsure how to handle permissions here. But I suspect that is the issue. Also, make sure you have .NET 4.7.2

    Hope that helps,

    Luke

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft