Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Alex Lindgren 158 posts 355 karma points
    Aug 09, 2014 @ 13:06
    Alex Lindgren
    0

    can't find this package in the back office repository

    When I search for this package (searching on 'azure' and 'blob'), I can't find it. I'm using Umbraco 7.1.4

  • Dan 1250 posts 3745 karma points admin c-trib
    Aug 09, 2014 @ 13:23
    Dan
    1

    Hi Alex,

    Are you using the back-office 'packages' area to locate the package?  If it's not showing in there it's likely because there is a 'karma' threshold on items which appear there and the package doesn't meet that criteria.  i.e. a package needs to have a certain number of votes to show up in there.

    You can download the package zip from the main project page here (http://our.umbraco.org/projects/backoffice-extensions/azure-blob-storage-provider) and install it as a local package.  Then if it's good, feel free to vote for it and it'll help towards getting it to appear in the back-office package area.

    HTH

  • Andrew403 1 post 21 karma points
    Aug 09, 2014 @ 21:37
    Andrew403
    0

    Hi Dan,

    Thanks for the info - I was having the same problem but installed the package as a zip file per your recommendation and it worked perfectly. I was able to copy the suggested configuration from the sample config file to FileSystemProvider.config and after restarting the website it will now upload to my storage blob. 

     

  • Alex Lindgren 158 posts 355 karma points
    Aug 10, 2014 @ 00:59
    Alex Lindgren
    0

    Thanks Dan, I've installed the zip and I am testing it out.

  • Alex Lindgren 158 posts 355 karma points
    Aug 14, 2014 @ 03:57
    Alex Lindgren
    0

    Seems to work great! Thanks!

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft