Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Peter Gregory 406 posts 1595 karma points MVP 3x admin c-trib
    Dec 02, 2010 @ 22:38
    Peter Gregory
    0

    AutoTag Tags dissapear if you re-edit document

    Hi

    I'm having an issue with your AutoTag package (2.0) that if you tag a document and save and publish the tags work.  But if you open the document and make edits to the text and save and publish all tags are lost.

    If however if you put you focus the mouse on the tag property just before saving and publishing when reediting the tags remain?

  • elspiko 133 posts 302 karma points
    Dec 03, 2010 @ 12:26
    elspiko
    0

    Hi Peter,

    Sorry to hear you're having problems. Could you give a bit more detail as to Umbraco version, browser etc

    Regards

    Richard

  • elspiko 133 posts 302 karma points
    Dec 07, 2010 @ 16:42
  • Anthony Dang 1404 posts 2558 karma points MVP 2x c-trib
    Dec 14, 2010 @ 16:47
    Anthony Dang
    0

    I'm having a sort similar issue however I think it's operating as intended.

    I have auto-suggest and auto-select turned on. I can manually add tags just fine. However, when I edit the content the auto-suggest removes my manual tags.

    Is there any way to get around this?

  • elspiko 133 posts 302 karma points
    Dec 16, 2010 @ 15:22
    elspiko
    0

    Hi Anthony, 

    You're correct in that it is working as intended. The way to get round this would be to comment out the following files:

    /umbraco/plugins/OpenCalaisAutotag/scripts/autoTags.js lines 72 and 77 and /umbraco_client/tinymce3/plugins/autotags/editor_plugin_src.js line 17

    $('div.tags li').remove();

    Should do the trick :)

     

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft