Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Almir Vereget 62 posts 130 karma points
    Oct 09, 2009 @ 10:59
    Almir Vereget
    0

    True/False is lost on Edit Item

    Hi,

    first of all i want to say thanks for this great package.

    Now my problem is that i have four properties, one of them being True/False datatype.

    So when creating content and checking True/False everything works fine, but when i try to edit an item that value is lost.

    I't doesn't matter on which item i click, that value is lost on all of the items.

    Thanks!

  • Masood Afzal 176 posts 522 karma points
    Oct 12, 2009 @ 10:28
    Masood Afzal
    1

    Hi Almir, I will have a look at this issue asap. Thanks

  • Claire Botman 48 posts 77 karma points
    Oct 31, 2009 @ 10:00
    Claire Botman
    1

    I have just noticed this happening with ultimate picker derived datatypes, on edit the value is not saved.

  • Tim 1193 posts 2675 karma points MVP 2x c-trib
    Mar 05, 2010 @ 13:58
    Tim
    0

    Did this ever get sorted? I'm having this issue too, with true/false values not being remembered.

  • jonok 285 posts 555 karma points
    Mar 28, 2010 @ 04:56
    jonok
    0

    I'm having the same problem with date values.

  • Bijesh Tank 192 posts 419 karma points
    Oct 22, 2010 @ 11:07
    Bijesh Tank
    0

    I have the same problem with this as well. I suppose it hasn't been fixed then?

  • Stephen 767 posts 2272 karma points c-trib
    Nov 12, 2010 @ 16:53
    Stephen
    0

    As far as I can tell, you can not fix that one without fixing Umbraco's core. The same issue exists with media pickers, etc.

    Currently trying to prepare a package for the Core Team.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft