Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Matt Smith 70 posts 90 karma points
    May 06, 2014 @ 11:49
    Matt Smith
    0

    Error loading MacroEngine script

    Hi,

    I've installed the package but when browsing to the sitemap I see this error:

    Error loading MacroEngine script  (file: CultivSearchEngineSitemap.cshtml)

    Sounds like a missing file or something to me but the package installed successfully.

    Any ideas?

    Thank you,

    Matt

  • Jan Skovgaard 11244 posts 23437 karma points MVP 6x admin c-trib
    May 06, 2014 @ 13:14
    Jan Skovgaard
    0

    Hi Matt

    What version of Umbraco are you using?

    /Jan

  • Matt Smith 70 posts 90 karma points
    May 06, 2014 @ 14:16
    Matt Smith
    0

    Hi Jan,

    Umbraco version 6.1.6, and we're using the Razor version of the package.

    Thanks,

    Matt

  • Jan Skovgaard 11244 posts 23437 karma points MVP 6x admin c-trib
    May 06, 2014 @ 15:05
    Jan Skovgaard
    0

    Hi Matt

    Ok...there might be a chance that this package does not work anymore since it was released in 2011 and does not seem to have been updated. My guess is that it's probably because of API changes during the years.

    /Jan

  • Matt Smith 70 posts 90 karma points
    May 06, 2014 @ 15:08
    Matt Smith
    0

    Thanks Jan,

    It's reported as compatible but I'm not techy enough to solve it myself, will get someone here to take a look too!

    Cheers,

    Matt

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft