Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • fabrice 104 posts 227 karma points
    Apr 15, 2014 @ 11:23
    fabrice
    0

    SEO Checker and Umbraco 7.1.1

    Hello,

    As a test, I have just created a new Umbraco 7.1.1 test site (with default install, SQL CE) and add the SEO checker 1.5.1.

    I can't see the Datatype SEO checker in the list when I try to create a new datatype.

    Also, SEO checker creates one during the install and if I click on it i've got :

    Any idea why ?
    Thank you very much
  • Richard Soeteman 3615 posts 11025 karma points MVP
    Apr 15, 2014 @ 11:31
    Richard Soeteman
    100

    Hi,

    I've tested against 7.1.1. so I'm very curious what is wrong would it be possible to share your test site and mail it to me richard@soetemansoftware.nl.

    Seems something went wrong during install or maybe it's a config option but I would love to see what is going wrong.

    Thanks,

    Richard

  • fabrice 104 posts 227 karma points
    Apr 15, 2014 @ 11:47
    fabrice
    0

    Hmm... i restarted the website to change the password and give it to you but now it works... ;)

    I guess I needed to restart/recompile.

    Sorry for the miss lead. No bug !

  • Richard Soeteman 3615 posts 11025 karma points MVP
    Apr 15, 2014 @ 11:49
    Richard Soeteman
    0

    Could be a caching issue. I've seen a few in 7.x..

    Thanks for the reply.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft