Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Dave de Moel 119 posts 547 karma points c-trib
    Aug 18, 2015 @ 13:28
    Dave de Moel
    0

    Installing SEOchecker 1.9.1 in Umbraco 4.11.10 via nuget doesn't register in Umbraco

    After I installed SEOChecker 1.9.1 on an exsisting Umbraco 4.11.10 installation I wanted to check it out in the backoffice, but it isn't there.

    I can see the files in my project solution, both in the umbraco/plugins folder and in the App_Plugins folder, also all DLL's are there.

  • Richard Soeteman 3722 posts 11521 karma points MVP
    Aug 18, 2015 @ 13:39
    Richard Soeteman
    0

    Hi Dave,

    I think not all package actions could complete during install in that case. If you open the user section you should enable seochecker for the user you want to have access for then it should be good.

    Best,

    Richard

  • Dave de Moel 119 posts 547 karma points c-trib
    Aug 18, 2015 @ 13:46
    Dave de Moel
    0

    Hey Richard,

    Thanks for the fast reply. Saly, it also doesn't show up in the sections under user:

    enter image description here

    But as you can see here, it is definitly installed (The files are present in the folders):

    enter image description here

  • Richard Soeteman 3722 posts 11521 karma points MVP
    Aug 18, 2015 @ 16:43
    Richard Soeteman
    100

    Hi Dave,

    I think there was a permission error during install. Maybe you could run the normal Umbraco package installer and if not or if that doesn't fix it please check out the manual installation section in the user manual.

    Hope this helps,

    Richard

  • Dave de Moel 119 posts 547 karma points c-trib
    Aug 19, 2015 @ 07:08
    Dave de Moel
    0

    Installing it via Umbraco did the trick :) Thanks!

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft